Σεισμοσ : ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ: Κουνιέται η Νίσυρος ! Δεύτερη δόνηση σήμερα / Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κύπρο.

Σεισμοσ : ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ: Κουνιέται η Νίσυρος ! Δεύτερη δόνηση σήμερα / Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κύπρο.. Σεισμική δόνηση 4,6 ρίχτερ σημειώθηκε με επίκεντρο 30χλμ από την πάτρα και 13χλμ βορειοδυτικά των καλαβρύτων. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της παρασκευής, βορεια της σάμου. Τι κάνω κατά την διάρκεια. Η 9η ιουλίου του 1956 ήταν μια ημέρα που πολλοί κάτοικοι της σαντορίνης θυμούνται μέχρι σήμερα, καθώς τα ξημερώματα το νησί χτυπήθηκε από ένα καταστρεπτικό σεισμό. Σε πλανήτες με στερεό φλοιό.

Μάθε ότι επιθυμείς για τους σεισμούς και τη σεισμική δραστηριότητα στην ελλάδα με live απεικόνιση των πιο πρόσφατων σεισμών σε λίστα και χάρτη, αναζήτηση και άλλα Η δόνηση ήταν ισχυρή και είχε μεγάλη διάρκεια, ενώ έγινε αισθητός στην αθήνα, ακόμη και στα ιωάννινα. Αν δεν υπάρχει ανθεκτικό έπιπλο, γονατίστε στο μέσον του δωματίου, μειώνοντας όσο γίνεται το ύψος σας και προστατέψτε. Σεισμική δόνηση 4,6 ρίχτερ σημειώθηκε με επίκεντρο 30χλμ από την πάτρα και 13χλμ βορειοδυτικά των καλαβρύτων. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 10 τραυματίες ενώ σημειώθηκαν και υλικές ζημιές στο νησί.

ΕλληνικόςΕρυθρόςΣταυρός,ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΑΜΟΥ, | HELLENIC MEDIA GROUP
ΕλληνικόςΕρυθρόςΣταυρός,ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΑΜΟΥ, | HELLENIC MEDIA GROUP from www.hellenicmediagroup.com
Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της παρασκευής στις 04.05 νοτιοανατολικά του ηρακλείου, σύμφωνα με τις μετρήσεις του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Συνεχίζεται η φυσιολογική μετασεισμική δραστηριότητα. Έγινε αισθητή και στην αττική. Στις σεισμογενείς περιοχές της ευρώπης, που μελλοντικά δεν αποκλείεται να βιώσουν τις καταστροφικές συνέπειες φονικών σεισμών της τάξης των 9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ανήκει η ελλάδα, σύμφωνα με επιστημονικό. Τι κάνω κατά την διάρκεια. Τράνταξε την αττική και τη βοιωτία ο σεισμός που σημειώθηκε λίγο μετά τις 05.00 σήμερα πέμπτη κοντά στη θήβα. Η δόνηση ήταν ισχυρή και είχε μεγάλη διάρκεια, ενώ έγινε αισθητός στην αθήνα, ακόμη και στα ιωάννινα.

Σεισμός είναι η αισθητή ανατάραξη της επιφάνειας ενός ουράνιου σώματος λόγω απότομων μετακινήσεων μαζών, που συνοδεύεται από σεισμικά κύματα που μεταφέρουν την ενέργεια του σεισμού.

Σεισμός είναι η αισθητή ανατάραξη της επιφάνειας ενός ουράνιου σώματος λόγω απότομων μετακινήσεων μαζών, που συνοδεύεται από σεισμικά κύματα που μεταφέρουν την ενέργεια του σεισμού. Eιδήσεις, video, multimedia για ελλάδα, οικονομία, κόσμος. Αληθινές ειδήσεις με το κύρος του cnn. Η 9η ιουλίου του 1956 ήταν μια ημέρα που πολλοί κάτοικοι της σαντορίνης θυμούνται μέχρι σήμερα, καθώς τα ξημερώματα το νησί χτυπήθηκε από ένα καταστρεπτικό σεισμό. Ισχυρός σεισμός 6 βαθμών έπληξε τη λίμα και άλλες περιοχές κατά μήκος των ακτών του κεντρικού περού στον ειρηνικό το…. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της παρασκευής στις 04.05 νοτιοανατολικά του ηρακλείου, σύμφωνα με τις μετρήσεις του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Α/α τύπος λύσης χρόνος γένεσης (gmt) επίκεντρο Ήταν ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ελλάδα. Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με σεισμός τώρα Σεισμός έγινε τώρα στην κρήτη. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του ευρωπαϊκού μεσογειακού σεισμολογικού κέντρου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 7. Σε πλανήτες με στερεό φλοιό. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα.

Πριν από 18 ώρες και 26 λεπτά. Η 9η ιουλίου του 1956 ήταν μια ημέρα που πολλοί κάτοικοι της σαντορίνης θυμούνται μέχρι σήμερα, καθώς τα ξημερώματα το νησί χτυπήθηκε από ένα καταστρεπτικό σεισμό. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Ισχυρός σεισμός 6 βαθμών έπληξε τη λίμα και άλλες περιοχές κατά μήκος των ακτών του κεντρικού περού στον ειρηνικό το…. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 10 τραυματίες ενώ σημειώθηκαν και υλικές ζημιές στο νησί.

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ - YouTube
ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ - YouTube from i.ytimg.com
( γεωλογία) δόνηση του εδάφους, η οποία οφείλεται στα κύματα που παράγονται, όταν εκλύεται ενέργεια από το σπάσιμο ή τη μετακίνηση των πετρωμάτων του φλοιού της γης. O σεισμός σημειώθηκε στις 13:51 και. *αν είστε μέσα σε κτίριο, μείνετε μέσα και μην επιχειρήσετε να βγείτε κατά τη διάρκεια του σεισμού. Σεισμός 5,7 ρίχτερ νότια της νισύρου τα ξημερώματα: Στις σεισμογενείς περιοχές της ευρώπης, που μελλοντικά δεν αποκλείεται να βιώσουν τις καταστροφικές συνέπειες φονικών σεισμών της τάξης των 9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ανήκει η ελλάδα, σύμφωνα με επιστημονικό. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του ευρωπαϊκού μεσογειακού σεισμολογικού κέντρου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 7. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της παρασκευής, βορεια της σάμου. Οι συγκλονιστικές στιγμές στο νησί.

Αληθινές ειδήσεις με το κύρος του cnn.

Eιδήσεις, video, multimedia για ελλάδα, οικονομία, κόσμος. Ισχυρός σεισμός 6 βαθμών έπληξε τη λίμα και άλλες περιοχές κατά μήκος των ακτών του κεντρικού περού στον ειρηνικό το…. Α/α τύπος λύσης χρόνος γένεσης (gmt) επίκεντρο Ισχυρός σεισμός 5,7 ρίχτερ σημειώθηκε στις 01:14, ξημερώματα τρίτης μεταξύ της νισύρου. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Η δόνηση ήταν ισχυρή και είχε μεγάλη διάρκεια, ενώ έγινε αισθητός στην αθήνα, ακόμη και στα ιωάννινα. O σεισμός σημειώθηκε στις 13:51 και. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της παρασκευής, βορεια της σάμου. Σεισμός είναι η αισθητή ανατάραξη της επιφάνειας ενός ουράνιου σώματος λόγω απότομων μετακινήσεων μαζών, που συνοδεύεται από σεισμικά κύματα που μεταφέρουν την ενέργεια του σεισμού. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του ευρωπαϊκού μεσογειακού σεισμολογικού κέντρου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 7. Ισχυρότατος σεισμός, μεγέθους 6,7 ρίχτερ σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, έγινε ιδιαίτερα αισθητός από την αθήνα μέχρι την πάτρα καθώς και στην τουρκία. Σε πλανήτες με στερεό φλοιό. Σεισμός έγινε τώρα στην κρήτη.

Μάθε ότι επιθυμείς για τους σεισμούς και τη σεισμική δραστηριότητα στην ελλάδα με live απεικόνιση των πιο πρόσφατων σεισμών σε λίστα και χάρτη, αναζήτηση και άλλα Ισχυρός σεισμός 5,7 ρίχτερ σημειώθηκε στις 01:14, ξημερώματα τρίτης μεταξύ της νισύρου. Α/α τύπος λύσης χρόνος γένεσης (gmt) επίκεντρο Αν δεν υπάρχει ανθεκτικό έπιπλο, γονατίστε στο μέσον του δωματίου, μειώνοντας όσο γίνεται το ύψος σας και προστατέψτε. Καλυφθείτε κάτω από κάποιο ανθεκτικό έπιπλο (τραπέζι, γραφείο, θρανίο), γονατίστε και κρατήστε με τα χέρια σας το πόδι του.

Σεισμοσ Τωρα Αθηνα / Σεισμοσ Αθηνα Τωρα : Διάδωσέ Το ...
Σεισμοσ Τωρα Αθηνα / Σεισμοσ Αθηνα Τωρα : Διάδωσέ Το ... from lh5.googleusercontent.com
O σεισμός σημειώθηκε στις 13:51 και. Τράνταξε την αττική και τη βοιωτία ο σεισμός που σημειώθηκε λίγο μετά τις 05.00 σήμερα πέμπτη κοντά στη θήβα. Αν δεν υπάρχει ανθεκτικό έπιπλο, γονατίστε στο μέσον του δωματίου, μειώνοντας όσο γίνεται το ύψος σας και προστατέψτε. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 10 τραυματίες ενώ σημειώθηκαν και υλικές ζημιές στο νησί. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Αληθινές ειδήσεις με το κύρος του cnn. Ζητήστε καταφύγιο κάτω από ένα τραπέζι ή στο κούφωμα μίας. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της παρασκευής, βορεια της σάμου.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 10 τραυματίες ενώ σημειώθηκαν και υλικές ζημιές στο νησί.

We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της παρασκευής στις 04.05 νοτιοανατολικά του ηρακλείου, σύμφωνα με τις μετρήσεις του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Ο σεισμός σημειώθηκε σε βάθος 47 χιλιομέτρων στον ειρηνικό, ανοικτά της ισινομάκι, στη νομαρχία μιγιάγκι της ιαπωνίας, όχι μακριά από τον χώρο όπου είχε εντοπιστεί το επίκεντρο του σεισμού του 2011 που προκάλεσε τεράστιο τσουνάμι. Ήταν ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ελλάδα. O σεισμός σημειώθηκε στις 13:51 και. Σεισμός είναι η αισθητή ανατάραξη της επιφάνειας ενός ουράνιου σώματος λόγω απότομων μετακινήσεων μαζών, που συνοδεύεται από σεισμικά κύματα που μεταφέρουν την ενέργεια του σεισμού. Αληθινές ειδήσεις με το κύρος του cnn. Καλυφθείτε κάτω από κάποιο ανθεκτικό έπιπλο (τραπέζι, γραφείο, θρανίο), γονατίστε και κρατήστε με τα χέρια σας το πόδι του. Ισχυρότατος σεισμός, μεγέθους 6,7 ρίχτερ σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, έγινε ιδιαίτερα αισθητός από την αθήνα μέχρι την πάτρα καθώς και στην τουρκία. Η 9η ιουλίου του 1956 ήταν μια ημέρα που πολλοί κάτοικοι της σαντορίνης θυμούνται μέχρι σήμερα, καθώς τα ξημερώματα το νησί χτυπήθηκε από ένα καταστρεπτικό σεισμό. Παρότι η δόνηση ήταν ασθενής, συνοδευόταν από έντονο βουητό, και τράνταξε στιγμιαία το. Πριν από 18 ώρες και 26 λεπτά. Σεισμός 5,7 ρίχτερ νότια της νισύρου τα ξημερώματα: